Niet alleen geeft Jess! advies; zij kan u ook terzijde staan bij de realisatie van uw project. Daarbij kunt u denken aan het aanvragen van offertes voor meubilair, organiseren van de verbouwing, het bewaken en bijhouden van het budget en de uiteindelijke feitelijke inrichting.

Kortom, Jess! kan u begeleiden van eerste idee tot laatste pennenbakje!

Bij ieder advies wordt een moodboard gemaakt (klik hier voor een voorbeeld). Hierop ziet u een inspirerende combinatie van kleuren en materialen en een uitgewerkte tekening van de nieuwe in te richten ruimte in 3D, zodat het ontwerp echt tot leven komt. Indien gewenst kan er zelfs een film gemaakt worden, van het nieuwe ontwerp. (klik hier voor een voorbeeld)

Jess! werkt met een duidelijk stappenplan:
  • stap 1: het presenteren van een plan op een moodboard met 3d-tekeningen.
  • stap 2: voor de 2e stap dient het moodboard als uitgangspunt. Een definitief voorstel voor selectie van de materialen, inclusief leveranciers en richtprijzen, zal in stap 2 gebeuren. Tevens zal hierbij een budget gepresenteerd worden.
  • stap 3: Deze stap is de feitelijke uitvoering: de inkoop van de materialen en begeleiding bij eventuele bouwkundige werkzaamheden.
This website is built and designed by - info@jessinterieuradvies.nl - tel. 06-25002607